lördag 4 juni 2011

Redo för stranden

Jag vill visa er vilket fräckt solset jag hittade i onsdags på loppisen. Som jag sagt tidigare så hittar jag mycket gult just nu så jag är inte förvånad att det är i gult. Det är en klänning , solhatt och en underbar väska till och i frotte och allt i mycket bra skick.


I dag blir det loppis jag ger Täby en chans till. Ha en härlig dag i solen!  :)
5 kommentarer:

 1. Helt fantastiskt set!! Kan se dig rustad den på semester i Bulgarien:) Sommarkramar..

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det ett häftigt set!Jag hoppar över Bulgarien den här sommaren men den kanske dyker upp på någon skärgårdsö istället :)Sommarkramar till dig med

  SvaraRadera
 3. Vilket läckert set, gillar särskilt väskan! Och jag har aldrig varit på bakluckeloppisen i Täby men tänkte ta en premiärtur dit nästa helg! :)

  SvaraRadera
 4. Ja, väskan gillar jag också bäst. Oj, har du inte varit där så kommer du säkert att tycka det är jättekul :) Vi står ju där och säljer då så jag tar med vasen och lilla skålen med lock. Om du behöver nå mig så mejla mig så mejlar jag över mitt telefonnr så kan du slå en pling när du är där.

  SvaraRadera
 5. Nämen vilket super härligt sol set! Jag trodde du hade sytt det själv inför strand premiären. Det var riktigt läckert må jag säga! Och i frotté! Kan inte bli bättre, du kommer definitivt bli snyggast på stranden!

  SvaraRadera