torsdag 21 juli 2011

På turne

Idag åkte jag till min inköpare Kjell och hans fru Anita i Degerfors. Kjell har satt ihop en intensivt loppisprogram i området under dessa dagar. Redan i dag har jag hittat en del roliga saker som jag tänkte visar er.

Här står linslusen Kjell och vi är på loppisen
"Loppan".


8 kommentarer:

 1. Så avundsjuk jag blir, vilka fina saker. Kul för dig att få en så kul loppisvisning i trakten, hälsa Kjell.

  SvaraRadera
 2. Oj vilka fina fynd du redan gjort på din loppis resa!Det verkar sannerligen börja bra! Familjen ska ner till Småland nästa vecka och vi har satt ihop ett eget loppisprogram, min sambo kör runt mig och tar hand om lillan och jag fyndar(förhoppningsvis). Vilken dröm semester!

  Vilket fint inlägg tidigare, om det att byta jobb. Tankar som virrar i ens huvud dagligen här med kan jag tillägga. Jag har dock aldrig haft ett "riktigt" jobb, då jag studerat och gått på konsthögskolan större delen av mitt vuxna liv. Men hela tiden gnager det om att jag BORDE ju skaffa mig ett välbetalt och riktigt jobb snart. Men jag har alltid känt på mig att det fixar sig på ett märkligt sätt, och jag har alltid gjort det jag har velat och jag har alltid klarat av det! Mitt intresse har alltid lyckas bli mitt jobb så att säga. Nu ska jag försöka med mitt senaste projekt att sälja retro prylar...och det har börjat bra i alla fall. :)

  Hojta till om du vill ses för en fika i Sthlm i slutet på sommaren för ett inspirations snack :)Skulle vara kul att dela med sig av sina tankar med en likasinnad i samma bransch, vem vet kanske vi kan slå våra kloka huvuden ihop :)

  Mvh
  Linda

  SvaraRadera
 3. Åhh vilken underbar kryddhylla (?) Jag har inte varit på en endaste loppis på jättelänge nu.... börjar få abstinens nu ;)

  SvaraRadera
 4. Efter två dagar intensivt loppande så börjar Maria bli lite trött :)
  Men nu kör vi hårt på Lördag och Söndag också :)
  Värmlänningen Kjell :)

  SvaraRadera
 5. Linda! Härligt med Småland. Ja och här har jag hittat så mycket saker och jag har två dagar till med fullt program. Det är jättekul!

  Låter härlig att du haft möjligheten att du haft möjlighet eller tagit dig möjligheten att göra som du känner för. Vilken frihet. Jag tycker absolut inte att man "måste skaffa ett riktigt jobb" om man inte måste det. Jättekul med ditt nya retro projekt och jag hoppas att det kommer att gå jättebra för dig. Det är ju så himla underbart kul med retro/vintage. Jag träffar dig gärna så vi kan inspirationssnacka. Vi kan höras av efter semestrarna så får vi stråla samman. Lycka till med massor av loppisfynd i Smålan! Ha det gott! Maria

  Lotten, vad har du varit :) Nu är det dags att du kommer tillbaka till bloggande och loppandet :)

  Kjell, trött lite ja, men en god natts sömn utan tickande "flinta" ur nära örat så är jag "fit for fight" imorgon igen :)

  SvaraRadera
 6. Härligt, så mycket snygga och färgglada saker! Du verkar ha haft några riktigt bra dagar hos Kjell och Anita! :)

  SvaraRadera
 7. Ja, Trillivippa det har varit riktigt härliga dagar hos Kjell och Anita :)

  SvaraRadera
 8. Tack Maria:) Det har varit härligt att ha dej här också :)Och härliga fynd blev det ju också :)
  Kjell

  SvaraRadera