söndag 28 augusti 2011

aarikka

I går på Bondens loppis komplitterade min lilla aarikka samling med en oöppnad orginalförpackning med servettringar i trä och blommiga servetter.9 kommentarer:

 1. vad kul! vilken underbart fin liten samling! :) jag var också förbi på Bondens igår, men köpte bara en... solros!

  SvaraRadera
 2. Grattis, dessa är bara så underbara!!

  SvaraRadera
 3. Maine, jag dom är söta. Jag handlade så mycket på bondens loppis igår att jag har träningsvärk i armarna idag av allt bärande. Jag köpte också solrosor 4 st blev det för min del. Det är ju inte klokt så billigt 10 kr st och så vackra.

  Safija, tack ja man blir riktigt glad när man hittar lite udda ting som ökar på ens samlande.

  SvaraRadera
 4. Kul att få se alla delar tillsammans! Och vad roligt att du hittade den här förpackningen! Jag menar, hur stor är sannolikheten att man hittar en oöppnad förpackning med servetter? :)

  SvaraRadera
 5. Ja, trillivippa det var kul och chansen är ju liten men ibland händer det :)

  SvaraRadera
 6. Jättefin liten samling. Nu ska jag hålla utkik åt dig.

  SvaraRadera
 7. Tack vad snäll du är Gila :)Det är stor loppis i Aspudden nästa helg (lö)!

  SvaraRadera
 8. Hej Maria! Du har skrivit loppis Aspudden sen lördag inom parantes. Men den är ju på söndag. Tänkte bara så du inte planerar fel :)
  Lördag ska jag sälja i Täby. Stod i Sigtuna nu lör-sön, men det var värdelöst. Säljer mer på 1 timme i Täby än på dessa 2 dagar där :(
  Jag skall med till Aspudden!

  SvaraRadera
 9. Hej Linda! Åh, vad bra att du sa det. Då blir det Täby på lördag och jag tar med burken till dig och Aspudden på söndag :) Nästa år kan du stå med mig och några andra bloggare på Bondeloppisen. Så mycket folk och en hel del bra grejer. Trist med Sigtuna och vilken skillnad på försäljning. Vi ses till helgen!

  SvaraRadera