söndag 21 augusti 2011

Grönt

Dagen har varit ljus och varför inte bädda in ögonen i lite grönt innan en ny arbetsvecka börjar.

Träffade Gilas grotta och Trillivippa (ursäkta men jag får inte till det med att länka era nam till era bloggar) på Täby bakluckeloppis idag. Det var ingen höjdarfyndardag men jag hade en jättetrevlig stående fika med tjejerna. I stället för att visa dagens små fynd så visar jag lite grönt nu när jag har lite färgtema. Tygerna hittade jag förra helgen i Täby.  Idag knappt några tygfynd alls men desto mer gamla smycken men det kommer bilder på dom i veckan.

Tack tjejer för en trevlig dag!8 kommentarer:

 1. Det översta tycker jag bäst om. De andra är söta. Roligt med så trevligt sällskap. Kramar från en som inte varit på loppis utan bara sytt hela helgen.

  SvaraRadera
 2. Tack själv! Det var så trevlig att ses, det uppväger de få fynden att få träffa likasinnade.

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag var med där en snabbis. Men det var ju så otroligt mycket säljare så jag tyckte nästan bara att det var jobbigt. Ganska dyrt med denna gång. Hittade bara några fina retroörngott.
  Det är ju ingen loppis där nästa helg så det får bli om 2 veckor jag får sälja där. Åker till Venngarn utanför Sigtuna och säljer på söndag istället.

  SvaraRadera
 4. Brittmarie, du missade inte så mycket fast du skulle vart med och fika.Kram

  Håller med Gila :)

  Prylgalen, du missade inte mycket jag hittade ett fantastiskt frottetyg som jag visar senare och som sagt smycken (bra till Vintagemässan i Steptember) Ja, jag hörde att det inte blir något nästa helg i Täby men då ses vi helgen efter. Lycka till i Venngarn (inte hört talas om) Du har inte fått några mer träskor? Jag har snart gått ut mina vita loppisträskor jag köpte av dig dom låga :)

  SvaraRadera
 5. Ja, Jenny! Ska du med oss på bondens loppis på Söder nästa lördag?

  SvaraRadera
 6. Ja ibland fyndar man prylar och ibland möten :)

  Hoppas du har det bra!

  SvaraRadera
 7. Hej Maria! Så sant! Jag har det bra men det är mycket just nu. Ni har ju fullt upp läser jag, kul att det går så bra för er. Ha det gott!

  SvaraRadera