torsdag 22 september 2011

Katt

Det blir ingen Vintagemässa för mig denna gång. Anledningen är av personliga skäl inte för min del men för min vän som jag skulle sälja med. Tråkigt men det blir nya tag till våren.

Jag hittade den här fina bonaden med katten på förra helgen på loppisen i Täby. Den ska säljas och  läggs ut i morgon på www.prylodesign.se.

Ha en riktigt fin fredag imorgon!

6 kommentarer:

 1. Nej vad tråkigt! Jag hade gärna stått och sålt med dig istället. Jag kommer att stå på Täby på lördag. Rensar och rensar!

  SvaraRadera
 2. Aj, då vad synd att jag inte tänkte på dig för det hade vi ju kunnat gjort. Jag fick reda på det i tisdags så kanske hade det varit med kort varsel? Vi kan stå till våren. Jag kommer på lördag :) Skulle egentligen inte då jag har fått massor av tyg som jag måste ta hand om från oväntat håll men det är ju slutet på säsongen så då måste jag :) Vill du följa med på Antik och Kuriosa mässan nästa helg förmodligen söndag så har jag en fribiljett över.

  SvaraRadera
 3. Nja, jag har ju jättemycket retrokläder här hemma så det hade kanske gått. Men man vill ju laga småhål och tvätta endel så det hade nog blivit tajt :) Står jättegärna i vår dock. Söndag på mässan låter jättekul. Säger jag inte nej till! Vi ses på lördag!

  SvaraRadera
 4. Då är biljetten din. Vi pratar mer om det på lördag. Tills dess ha det gott :)

  SvaraRadera
 5. Maria, den är så söt. Lycka till i helgen.

  SvaraRadera
 6. Ja, den är utsöt Brittmari, nästa jag hittar ska du få :) Jag önskar dig lycka till :)

  SvaraRadera