tisdag 27 september 2011

Rosa

När jag för någon vecka sedan stod och sålde ut ut rensade prylar från mitt hem så hittade jag en banan kartong i källaren som det stod "loppisprylar" på från den tid då jag och en vän arrangerade Söderloppis. Den hade stått i min källare sedan 2007 så det blev lite spännande att ta upp och se vad som låg i lådan. Jag hittade bland annat tre rosa assietter från Bo Fajans med vita prickar som är ljuvliga och två "pingvin" assietter även dom från Bo Fajans. Dom två rosa "pingvinisarna" har jag även i svart men dom är i köksskåpet och har aldrig legat i "sälja på loppislådan". Nu blev jag åter igen förtjust i assietterna så nu har även dom fått flytta tillbaka in i köksskåpet.

Det är kanske bra att ibland lägga undan saker/tyger för att upptäcka dom på nytt när man tex. rensar och går igenom saker på nytt :)

Assietterna som är på översta bilden med rosa prickar skulle jag gärna vilja ha fler av så om någon har till försäljning så är jag intresserad av att köpa.7 kommentarer:

 1. Maja på 64 kvadrat27/9/11 19:21

  Låter som ett bra tips om man har plats för förvaring. Man ångrar sig så lätt ibland å då kan det vara för sent. Fina assietter!

  SvaraRadera
 2. vilka fina! särskilt de med prickarna såklart. ;) aldrig sett dem förut; roligt att de var lite annorlunda!

  SvaraRadera
 3. Var du med och ordnade Söderloppis!!?? Jag stod där och sålde en gång och var så ledsen att det inte blev något mer! Jag bodde precis bredvid då, så det var ju så smidigt :)
  De rosa faten med prickarna är gudomliga :)

  SvaraRadera
 4. Maja...ja, det är lätt att ångra sig ibland. Jag har speciellt en sak jag ångrar att jag för många år sedan sålde på Tradera. En blus jacka i ett underbart tyg av Viola gråsten. Det känns fortfarande och jag hade önskat att den hade legat i den här "sälja på loppis lådan"-

  Maine, jag har hittade dom för många år sedan på en för länge nerlagd loppis på söder men efter det har jag aldrig sett dom.

  Prylgalen...Japp det var jag och Markus som ordnade den. Vi försökte ganska länge att få hyra en annan typ av lokal men Stockholm stad bjöd inte till och Markus tröttnade. Jag hade gärna fortsatt i någon form då jag tyckte att det var jättekul. Vad roligt att du var med :)

  SvaraRadera
 5. Så söta de är, visst är det kul att överaska sig själv. kramar Brittmari

  SvaraRadera
 6. Jättesöta assietter, varianten med prickar har jag aldrig sett förut men nu ska jag hålla extra utkik åt dig!

  SvaraRadera
 7. Ja, Trillivippa det vore jättesnällt av dig om du ser dom på mässan på lördag (för du går väl på lördag ? ) så får du gärna slå till :)

  SvaraRadera