fredag 28 oktober 2011

På väg mot nytt

Jag är nöjd och lycklig för allt är klart, kontrakt skrivet, flyttfirma bokad och det känns som om nu när jag är mitt upp i packningen att Prylodesignprylarna och tygerna är det som fyller upp flest kartonger.

Jag har försökt fått till det rätta bytet i 3 år och efter 17 år som söderbo så flyttar jag till Kungsholmen. När jag började min byteskarusell så kunde jag absolut inte tänka mig att flytta till någon annan stadsdel men under resans gång så grodde tanken "varför begränsa sig? ". Det ska bli spännande med en ny stadsdel, hundra meter till kanalen och framför allt en balkong och lägenheten är tipp topp skick och badar i ljus. Det ända jag behöver fixa är att förmodligen smälla upp en bit 70 tals tapet i köket.

Jag ser fram emot Retromässan för att se om jag hittar något fint där.

Dagens gula är ett anonymt tyg som jag sålde till Japan.

4 kommentarer:

 1. Grattis till bytet! Jag tycker det låter toppen! Kungsholmen är minst lika fint som söder...och söder finns ju kvar...

  SvaraRadera
 2. Tack Gila, ja och det känns toppen och visst finns söder kvar :)

  SvaraRadera
 3. låter härligt - Kungsholmen kommer att bli toppen! :-) jag tänkte också besöka Retromässan; vi kanske ses där?

  SvaraRadera
 4. Ja, det ska bli jättehärligt att flytta och få börja inreda nytt och lära känna en nu stadsdel för jag har nog snöat in allt för mycket på söder :) . Jag hoppas hitta lite fint på just Retromässan. Det vore väl jättekul att ses. Vi brukar även ha en bloggfika för dom som är på plats och det brukar vara jättekul. Vi kan höras av längre fram.

  SvaraRadera