torsdag 13 oktober 2011

Ten Swedish Designers

Jag grävde nyligen fram den här lilla gardinkappan med ett mönster som heter "GALAPAGOS" från 10 - gruppen men märkt i kanten som rubriken. Jag tycker mönstret är riktigt fräckt och ibland tycker jag att svart och vitt är vilsamt för ögat trots att det finns mönster med.

8 kommentarer:

 1. Vilka härliga tyger du visar :)

  Men måste bara gratulera till Ett år på Bloggen idag :)

  MVH Kjell :)

  SvaraRadera
 2. Jag säger som Kjell, grattis till ett år på bloggen, själv glömde jag min tvåårsdag på bloggen. Tack vare vårt gemensamma tygintresse har jag fått en fin vän. Tyget är fantastiskt. Kramar och lycka till.

  SvaraRadera
 3. Tack Kjell och Randiga Tråden :) Jag hade själv ingen koll på det men det finns ju andra som har det :) Det är ju fantastiskt att vi genom det fanatiska nörderiet för tyger blivit så fina vänner. Det är toppen! kram från mig

  SvaraRadera
 4. Gratulerar! Själv firar jag snart 2 år...med bloggen...

  SvaraRadera
 5. Grattis på 1 årsdagen:) tiden går så fort!!

  SvaraRadera
 6. Maja på 64 kvadrat13/10/11 22:09

  Grattis och eloge för en mysig blogg som är väl värd att läsa varje dag!

  SvaraRadera
 7. Tack till er alla ni är så fina. Ja, året har verkligen gått fort och jag kan bara säga det samma till er att det är alltid roligt att läsa och ta del av era bloggar också :)

  När jag började med bloggandet tänkte jag "varför har jag inte gjort det här tidigare" nya vänner med samma intressen och intressanta blogginlägg att läsa som ni och alla andra delar med sig av det är ju fantastiskt.

  SvaraRadera