onsdag 7 december 2011

STAFFORDSHIRE POTTERIES LTDI dessa förvaras mina färska kryddor året om.


Bilderna är tagna av Michael Wetzel och får inte användas eller kopieras.


9 kommentarer:

 1. Vad skoj att se jag har 2 bruna o en rosa på toaletten. I den rosa står min tandborste :) snygga...

  SvaraRadera
 2. gillar de rosa-oranga! vilka färgklickar!

  SvaraRadera
 3. Jättefina! Och mycket värdiga för att ha färska kryddor i sig!

  SvaraRadera
 4. Är det öron på eller är det som små krukor? Jättesöta iaf! Jag vill vara med iaf på mässan. Säg till när ni ska boka. Bör kanske göras snart?

  SvaraRadera
 5. Hej alla ni! Ja, visst är dom fina :) Jag hittade en och tänkte sälja sen hittade jag två till och valde att behålla alla tre.

  Prylgalen, ja jag vill också stå och framför allt måste jag sälja av kläder. Jag måste kolla upp med bord och klädställ. Tyckte det var lite märkligt om man måste välja mellan bord eller klädställ för 1200 kr. Ska även kolla med Stefan så hör jag av mig snart. Dom har inga öron utan är krukor.

  SvaraRadera
 6. Galet fina färger!
  Till våren tänker jag sälja alla mina Staffordshire-muggar. Så himla härliga mönster, men jag dricker helst allt ur glas :)

  SvaraRadera
 7. Åh jag älskar Staffordshire! Dom här var extra fina! :) Åh är dom utan öron oxå! Det har jag faktiskt aldrig sett förut! Oj...nu blev jag allt avundsjuk.

  Ha en fin kväll!

  Linda

  SvaraRadera
 8. Maria på tid och rum, ja ibland är det bra att låta saker och ting gå vidare till någon annan ägare. Dom här är större än muggar och är mer som burkar/krukor.

  Linda, ja, men när jag hittade dom här så blev jag överraskad då jag inte trodde det var staffordshire. Ibland när jag hittar en ovanlig sak så helt plötsligt så hittar jag fler trots att jag kanske aldrig hittat sådant det tidigare. Hittar jag fler så hör jag av mig. Jag själv behöver inte fler. Ha det gott och en trevlig helg till dig!

  SvaraRadera