tisdag 22 januari 2013

Nytt i min garderob

Allt sedan jag bestämde mig för att inte sälja kläder så poppar det allt oftare upp plagg som inte går att lämna kvar i butik eller loppis. Om jag skulle lämna ett plagg så skulle jag inte glömma det i första taget så av lång erfarenhet så är det bara att slå till för att chansen att en likadan klänning skulle dyka upp igen är minimal.

I söndags loppade jag och hittade den här 60 tals klänningen + lite till men den här är till mig är det tänkt. Jag har ännu inte provat den oftast låter jag klänningarna sitta på provdockan ett par dagar för att bara ögat ska få njuta. Är lite osäker på om jag passar i grönt men det visar sig snart när den ska provas. Klänningen är figursydd och i bak finns ett band med diskret rosett.


6 kommentarer:

 1. tjusig! tänker på "Mad men" när jag ser den. :)

  SvaraRadera
 2. Hej Maria!
  Jag tror att du passar i den. Starka färger med även lite turkos. Supersnyggt!

  Ses imorgon!
  Babsan

  SvaraRadera
 3. Tack Maine, Prylgalen och Babsan :) Det är faktiskt lite synd att inte Antikmässan är i majfördet är ju vår och sommar jag lever i mina klänningar :)och den tillställning man verkligen kan leva ut sina Vintagebehov förutom Vintagemässan men den är på gränsen även den när solen inte riktigt värmer så som den ska för en ärmlös klänning.

  SvaraRadera
 4. Du kommer bli SKITSNYGG i grönt! En skönhet klär i allt ;-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad gullig du är Erica :) Tack!

   Radera