torsdag 29 augusti 2013

Formex 2013

Vi träffade många trevliga kreativa personer under de timmar vi befann oss på mässan. Både jag och Randiga Tråden var fulla med positiv energi när vi lämnade mässan och som väntat var det ju det mjuka dvs. textilierna som drog till sig våra blickar under dagen.

Vi fick veta att vi tyvärr missade att träffa några färgstarka personer som var på mässans första dagar Ingela Håkansson, Birgitta Hahn, Tom Hedqvist i 10 gruppen som var där och representerade sina nya mönster och fina Chiqui Mattson. Vi får se till att besöka mässan lite tidigare nästa gång.

Vi träffade ReThinkDesign och stannade till hos henne en stund och pratade och tittade på det fina hon presenterade i sin monter. Hon hade även mässans snyggaste klänning en Annika Rimala från Marimekko. (jag har en likadan själv)Hos Malmötjejen och företaget AVEVA hängde de här fint på en tråd och färgerna avlöste varandra det var en njutning att vara där.

En liten men fullspäckad monter med mönsterprakt hade det norrlänska företaget Designmäklarna och mycket här föll oss in i smaken. Textilierna var fantastiska.


Hos Charlotte design kunde man njuta av blommönster i alla dess färger och hon var lika färgsprakande som sin design.
Det här var den sista rapporten från mässan och nästa inlägg kommer att handla om "livslång kärlek" vintage :)


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar