fredag 1 november 2013

Barnebys.se på besök

Jag fick ett mejl från Sophia på Barnebys.se och hon undrade om jag ville låta mitt hem bli fotograferad en ny satsning på sajten vid namn  "Hemma Hos". Tjejerna kom hem till mig i veckan och tog en del bilder som ni nu kan få ta er en titt på här:

http://www.barnebys.se/blogg/hemma-hos/hemma-hos-maria-jernkvist-16734.html


Jättekul att ni kom Sophia och Jonna!

15 kommentarer:

 1. Härligt Maria!!! Allt ser toppen ut :-) Man blir så glad av ditt hem!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Erica, har vi tid imorgon efter loppomobilfärden så tar vi en fika här i köket :)

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Hörröduru...du är ju snart rikskändis har Se & Hör hört av sig?...enligt expressbladsnyheterna så ligger du högst upp på hippfaktorn....jäklar vad kul att du fick besök sånt gillas.

  Du har verkligen en inredning..läs lägenhet som är sevärd..inte konstigt att dom ville komma och fota...men du var inte med på fotona...försöker du gömma dig för paparazzi..=) ja du med kändisskap så kommer dom kolla en extra gång under sängen innan du somnar..=)
  En stor eloge för din lägenhet och stil..man blir knäsvag av färgsättningen.
  Grattis till ett kanonreportage

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha du är ju så rolig :) Tack det är så kul att du och alla andra som jag fått positiv återkoppling av att ni tycker det är så fint. Jag hade möjligheten att själv ta bilder och skicka in men jag gillar när saker och ting ses med nýa ögon det händer och blir något nytt även för mig. Tjejerna var jättesnälla för jag fick välja om jag ville vara med på bild denna gång och jag avstod :) Du vet jag har ju host, host varit med så mycket nu det senaste halvåret ... :) Tack snälla du för dina alltid roliga och uppmundrande ord!

   Radera
 4. Verkligen fina bilder! Känner lite igen mej, vi har samma smak:-) Ååååh, nu blir jag sugen på att flytta till äldre lgh (& sälja mina avkommor som bara stökar ner! ;-) Skämt & sido, du har det jättefint! Så vackra tygstycken på väggarna, jag dööör! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna, vad kul att vi har vi har samma smak och visst är tygen vackra och de är så vackra att de sällan byts ut :) I köket byter jag till Julen ett Mariemkkobrukar då längas upp i rött och vit och en julgardinkappa av Ritva Wahlström, men det får jag visa här på bloggen när det är dax :) Ha det gott!

   Radera
 5. Jag instämmer i hyllningskören! Så snyggt! Och tack för fikat i lördags!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det var så kul att ha dig och tjejerna här.

   Radera
 6. Jag har kollat in alla bilder och OJ oj oj vad fint du har det! Jättefint verkligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och vad kul att du tycker så mycket om min lägenhet och vad jag fyllt den med. Jag själv tyckte det var intressant att Sophia från Barnebys tog bilderna för då ser man saker lite på nytt eller i en ny vinkel.

   Radera
 7. Jag citerar dig "jag inte äger en bil" och måste här med lämna in en protest...som vän av ordning så måste jag påpeka att man inte kan vara billös...ja vi som bor på landet är i det närmaste bilberoende..jo vi har cyklar men att ge sig ut på en fyra mil cykling är knappast något man uppskattar och i miljövännernas intresse så ska man ta bussen...idag finns inte namnet busshållplats i vårat ordförråd..jo förr gick det bussar både härs och tvärs i vårt avlånga land..nu får man stå i kylan i timmar och invänta bussen...så vi bonnläppar tar bilen...därför kan vi inte riktigt förstå hur människor överhuvudtaget klarar sig utan bilen....
  Å ska man då följa strömmen...och köpa en elbil så kan man ge sig fasen på att sladden inte når....för batteridrift i all ära..när det är 15 minus och snö på vägbanan så finns det inga batterier i världen som överlever en sån pärs..
  Så skaffa dig ett campingbord sen har du ju inga möjligheter att slippa undan( trots alla ursäkter) att skaffa en passande bil...skyll inte på platsbrist där i Stockholm..en hundkoja eller möjligtvis en Fiat 500 kan ju rymma ett campingbord iallafall på tvären..precis som möjligheten att kunna parkera på tvären...det kan man ju bara glömma med en Volvokombi=)..iallafall i Stockholm.....=)
  Har du funderat på färg på bordet? kanske något för LOPPOmobilen=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag ska inte skylla på något eller bristen på parkeringsplatser skulle nog göra mig galen för någonstans måste man ju parkera bilen liten som stor och jag bor ju nästan mitt i city :) Ja, kanske för loppomobilen men frågan är om det finns plats????

   Radera