torsdag 20 mars 2014

Retromania på besök i Retro och Design Ateljén.

Efter en tuff vecka då många av tankarna kretsat om mitt nya extra jobb om det verkligen är rätt plats för mig så fick jag nu på morgonen läsa Retromanias fina blogginlägg om oss till min stora glädje. Läs här:

http://bloggar.aftonbladet.se/retromania/2014/03/besok-pa-retro-och-designateljen/

Karin, Brittmari och jag har skapat färgglada rum utifrån vårt brinnande intresse " en plats som sprakar av färg" där man även om man inte köper något och har tid kan sitta ner få en kaffe och en pratstund. Jag kan vara hur trött som helst men tar jag trappan ner och öppnar dörren till Ateljén så är det som tröttheten stannade kvar därute i kylan och färgerna ger mig ny energi och glädje och tiden står stilla.

TusenTack Retromania för dina fina ord och bilder och hoppas att du kommer på många fler besök hos oss.
Att du skriver om oss betyder så mycket.

Har ni vägarna förbi eller varför inte göra en liten onsdag eller torsdags utflykt till oss ni är alla varmt välkomna. Vi kommer ha speciella kvällar med teman och andra evenemang så följ oss gärna på instagram @retroochdesignateljen och på Facebook för att få purfärsk information om vad för skoj vi hittar på.

4 kommentarer:

 1. Kul att ni kommit igång och utbudet är lockande...jaså ni hade förstärkning..10 månader och redan retrofantast..hade han/hon hand om kassan eller var dörrvakt...så kallad inkastare?..

  Perfekt att ni får sådant besök och lite reklam gör ni er väl förtjänta av..ja våren har visat sig och loppisklådan har startat så dom första runderna har försiktigt avklarats.

  Det där med retroblogg har blivit rätt vanligt nu och såg i senaste ( vi i villa ) att nostalgi och retrostuket har intagit "vanligt" folks kök nu också..

  Tack och lov att det där svartvita modet är på väg ut och man äntligen får dra på med härliga färger...fast det gjorde ju vi ändå=)

  SvaraRadera
 2. Ja, det känns så kul och så glad för alla som hittar till oss då vi inte har en butikslokal centralt. Men det var som en besökare sa "Om man vill till er så hittar man" :) Vi gör ju allt med liten budget men med stora hjärtan. Vera är världens goaste retrobebis och hon hänger med på loppisresor och är för det mesta med i ateljén. Färg ja i det har vi varit i länge (vi var före alla andra) :) Äntligen snart den "riktiga" loppissäsongen och man vet aldrig kanske har vi vägarna förbi er :)

  SvaraRadera
 3. I färg ja...man behöver ju inte ens det gamla trixet med nylonstrumpan på tv:n för att få en färgkaskad......
  Är det så att lilla Vera är klädmodell i butiken..? och åker hon med på loppisar så måste ju loppomobilen vara utrustad med barnstol...eller vid fikadax blir ju barnstolen en vilostol.

  Jajamen ni är så välkomna om ni har vägarna förbi...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon har haft klänningen hon köpte av mig på sig i ateljén så man kan nog säga att hon modellar :) Hon har en egen röd fin barnstol med dyna klädd i vintagetyg och barnstolen är förstårs med när vi loppar :)

   Radera